Hestene

Vi eier følgende hester:

Bilde Født Navn Eier Beskrivelse
Adall 2001 Aðall fra Storebø Vilde Steen Vallak født i Norge og er etter den kjente hingsten Jarl frá Miðkrika. Ble kjøpt sommeren 2015. Aðall er 5-gjenger og har tølt som sterkeste gangart. Han trives like godt på tur som på bane og gjør alt for å glede rytteren sin. Han har mye vilje og tempo og er svært følsom for signaler. Han er en kar som liker å vise seg fram -så det skal bli gøy å se hvordan han gjør det i gangartskonkurranser i sommer.
Kolfinna 1997 Kolfinna frá Kvistum Anne Buhaug og Robin Steen Hoppe fra Island. Kom til Norge da hun var 6 år og har vært i familien de siste 7 årene. Kolfinna er en dame med egne meninger og et kaldt hode. Hun er generelt et snilt og rolig vesen som det er lett å bli glad i. Hun er en fantastisk turhest og vet å plassere bena riktig når hun er med på krevende klatreturer

De som står hos oss er:

Bilde Født Navn Eier Beskrivelse
Hit 2003 Hang in There «Hit» Marthe Helberg Irsk sportsponni importert fra Irland. Har vært i Marthes eie siden sommeren 2014. Hit er en veldig allsidig dame. Men brukes i hovedsak til dressur og tur.